Petra Škarja

Petra ŠkarjaAli se odpravljate na daljšo potovanje v tujo državo in potrebujete koristne informacije in nasvete iz prve roke? Potem je spletna stran Popotniki.net Vaša najboljša rešitev, ker na tej spletni strani boste našli veliko nasvetov raznih Slovencev iz prve roke. Ena izmed njih je tudi Petra Škarja, ki je Dolenjka. Je zaljubljena v potovanja in v naravo. Prepotovala je že veliko držav, kot so Venezuela, Mehika, Maldivi, ZDA, Malta, Šrilanka, Dominikanska Republika in Mauritius. Tako, da če ste se odločili za potovanja v te države, so potem nasveti od Petere Škarja ravno pravi za Vas. Petra Škarja najraje občuduje med potovanjem raznoliko naravo, ki ji jo ponuja Zemlja. Petra Škarja ne mara tipičnih turističnih destinacij, zato raje zaide po svoje.

Petra Škarja verjame, da nam potovanja seveda širijo obzorja – tako čustveno, miselno in poslovno do meje dojemljivega.  Zaradi tega se popotniki med sabo kar nekako zavohajo. Najraje klepetajo o tujih turističnih krajih. Tako da je Petra Škarja prav vesela, če gre na kakšno skodelico čaja z dobro družbo. Njena naslednja destinacija je Kitajska, ki je že rezervirana, čeprav bi raje šla na Tajsko,  Novo Zelandijo, Islandijo itd. Drugače pa je destinacij še veliko. Vsak popotnik ali popotnica ima svoj slogan. Tudi Petra Škarja ima svoj slogan, ki se glasi “JUST DO IT”.

Petra Škarja je po duši športnica in tudi oseba z veliki sanjami.  Z širjenjem podjetništva  med mladino želi postaviti Slovenijo na visok nivo. Poleg tega spodbuja ljudi, da naj ne bodo hladni roboti, ampak naj ostanejo unikatni in ne rezultati zunanjih vplivov, kot je država, okolica, cerkev, šolstvo, okolica in mediji. Če si želite še več prebrati o Petri in drugih slovenskih popotnikov, si kliknite zgornjo navedeno povezavo.

 

Vreme Slovenija