Pedikura

Pedikura, ali nega nog, kot se morda bolj razumljivo sliši, je izjemno pomembna nega, ki nam lahko prihrani kar nekaj bolečin in nevšečnosti. S pomočjo pedikure negujemo svoja stopala, nohte in kožo na nogah in na ta način skrbimo za zdrave in lahkotne noge. Kajti noge so eden najbolj obremenjenih delov našega telesa. Nosijo našo celotno težo, omogočajo nam gibanje, hkrati pa so stopala večino dneva zaprta v obutvi, ki jo nosimo.

pedikura

Prav neprimerna obutev je eden glavnih razlogov za težave s stopali in nogami. V takem  primeru je pedikura prava rešitev za vaše utrujene in boleče noge. V studiu Jonca bodo poskrbeli, da bodo vaše noge spet lepe in urejene. Kajti zanemarjanje nege nog lahko privede do težav, kot so glivice, suha in otrdela koža ali odebeljeni in vraščeni nohti. Pedikura, ki jo bodo opravili strokovnjaki v studiu Jonca, pa vam bo tovrstne težave preprečila, ali pa, če so se že pojavile, strokovno in učinkovito odpravila.

Pedikura ali nega nog je prav tako pomembna, kot nega katerega koli drugega dela vašega telesa. Še toliko bolj, ker pedikura neguje vaše noge in stopala, ki so zaradi obutve in obremenjenosti še toliko bolj obremenjene kot ostali deli vašega telesa. Prav zato je pomembno, da se nege stopal in nog lotimo pravočasno, predvsem pa strokovno.

In za to so v studiu Jonca pravi strokovnjaki. Pedikura je ena izmed njihovih strokovnosti in z veseljem vam bodo svetovali in vam pomagali pri odpravljanju vaših težav, pa naj si gre le za suho ali razpokano kožo, otrdelo kožo, ali pa za bolj zahtevne težave, kot so glivice ali odebeljen in vraščen noht. Pedikura, ki bo opravljena strokovno, vam bo pomagala odpraviti vse vaše težave s stopali in vaš korak bo spet lahkoten in čil.

Obiščite studio Jonca in se prepričajte o njihovi strokovnosti in kakovosti.

Vreme Slovenija