Kolesarjenje In Zip Line Vas Čakata Na Bovškem!

Ali tudi vi radi kolesarite? Mogoče pa si te popularne športne aktivnosti želite samo preizkusiti in morda začeti vsakodnevno odpravljati na krajše poti. Vsak začetek je lahko težak, a če ga boste delili z družino ali morda prijatelji, bo zagotovljeno takoj lažje. Če se boste odpravili v Bovec, vas bodo tam čakale mnoge kolesarske poti, ki kar kličejo, da jih preizkusite. Ker so poti prilagojene tako začetnikom kot profesionalcem, je kolesarjenje primerno za vsakogar. Ob različnih težavnostnim stopnjam si torej sami izberete svojim zmogljivostim primerno, ter se podate na pot. Proge so speljane ob najlepših kotičkih Julijskih Alp, poleg tega pa cestno in gorsko kolesarjenje v dolino Soče letno privabijo vse več kolesarjev.

apartmaji v bovcu

Apartmaji Bovec vam še posebej priporočajo že prej našteto cestno kolesarjenje, gorsko kolesarjenje in pa tudi družinsko kolesarjenje, primerno predvsem za družine. V Bovcu ponujajo tudi športno trgovino z kolesarsko opremo in pa z servisom za vaša kolesa. Mnogo pa je tudi organiziranih vodenih kolesarskih izletov in delavnic. Organizirajo jih navadno Športne agencije, ki se vašim željam in potrebam povsem prilagodijo. Če pa se že odpravljate na kolesarjenje, je priporočeno kupiti zemljevid Bovec, Bovec z okolico in Gorsko kolesarski vodnik Doline Soče.

In če obožujete avanture je Zip Line Bovec prava pustolovščina za vas. Je eden največjih evropskih parkov letečih lisičk. To pomeni tirolska žičnica, po kateri se lahko spustite in uživate v razgledu. Odličen panoramski razgled nad Bovško kotlino si tako ogledate na štirih jeklenicah nad kotlino Krnice. Spuščanje poteka 200 m nad tlemi in je dolgo kar 2,4 km, pri čemer lahko dosežete hitrost do kar 60 km/h. Vse od spuščanja do obiska samega parka pa organizira športna agencija v Bovcu. Torej ne čakajte, apartmaji Bovec čakajo na vas da jih rezervirate in se preizkusite v pustolovščinah Bovške doline!

Vreme Slovenija