Instalacije Štrus

Instalacije ŠtrusToplotne črpalke, različni načini prezračevanja in ogrevanja predstavljajo prihodnost prezračevanje in ogrevanja objektov. Različne načine le-tega si poglejte na strani http://www.instalacije-strus.si/. Instalacije Štrus ponujajo različne možnosti ogrevanja in prezračevanja objektov, pa tudi vodne napeljave.

Instalacije Štrus  toplotne črpalke zrak-voda uporabijo toplotno energijo iz zraka in z njo ogrevajo prostore in sanitarne vode. Najbolje se obnesejo v milem podnebju, drugje pa jih preprosto dopolnite s pomožnimi viri energije. Druga oblika toplotnih črpalk se imenuje voda-voda, ki izkoristijo toploto podtalnice in omogoči občuten prihranek pri ogrevanju, pri tem pa podtalnice ne onesnaži, kar je dodaten plus pri skrbi za čisto okolje. Toplotna črpalka zemlja-voda si pomaga z zemeljskim kolektorjem, s katerim črpa energijo od sonca, ki se nakopiči v zemlji. Ob nakupu te toplotne črpalke Instalacije Štrus lahko dobite tudi subvencijo iz Eko sklada.

Instalacije Štrus poskrbijo tudi za svež in čist zrak v stanovanju, saj njihovi prezračevalni sistemi ohranjajo in obnavljejo stalno svežino v prostoru. Neustrezno odstranjevanje škodljivih plinov in in vlage vpliva na naše počutje, lahko pa tudi botrujejo raznim obolenjem dihal in alergijam. Namestitev prezračevalnega sistema je odlična rešitev za vse, ki v svojem stanovanju želijo svež zrak, ohranjanje zdravja in dobro počutje.

Centralno ogrevanje pa predstavlja izvrstno rešitev za gretje celotnega objekta in Instalacije Štrus vam nudijo različne možnosti za ogrevanje: konvektorsko, radiatorsko, stropno, stensko in seveda talno ogrevanje.

 

Vreme Slovenija