David Vidrih in zapisi o potovanjih

Če tudi vi radi potujete in obiskujete oddaljene dežele potem je blog ki ga piše David Vidrih idealen zastonjski vodnik po oddaljenih deželah, katere je David Vidrih tekom svojih potovanj že obiskal in je o njih zapisal v svojem spletnem blogu. Z njim boste tako našli oddaljene in lepe kotičke, ki bi si jih morali po menju, ki ga podaja David Vidrih ogledati prav vsi.

Različne dežele, posebnosti, znamenitosti, skriti kotički vse to in še več je David Vidrih opisal v svojem blogu zato, da bi tistim, ki morda nimajo možnosti potovati opisal te lepote oz. jih predstavil v lepi luči, da bi se morda tudi sami odločili za tovrstna potovanja. Težava se lahko pojavi le pri denarnih sredstvih saj taka potovanja niso ravno poceni in si jih za to ne more privoščiti prav vsak. Drugače pa za potovanje po svetu je primerna prav vsaka oseba, ki zna vsaj en tuji jezik, da se lahko sporazumeva s tamkajšnjimi domačini.

david vidrih

Na nekaterih otokih so tej domačini zelo prijazni ter turiste hitro sprejmejo za svoje na drugih pa spet ne zato je potrebno biti previden kateri otok obiščete in je potrebno predhodno znanje o tamkajšnji kulturi. David Vidrih pravi, da je vsak otok sam po sebi zanimiv. Potrebno je odkriti  tiste skrite kotičke, ki so še posebno lepi in zanimivi. David Vidrih zelo rad raziskuje in če je potrebno se večkrat vrne na isti otok z razlogom, da bi odkril tiste bisere narave ter jih predstavil še drugim ljudem.

David Vidrih se zaveda, da nimajo vsi te sreče,  da bi lahko potovali po svetu bodisi zaradi denarnih težav ali pa bolezni zato on z veseljem predstavi otoke z ogromno slikovnega materiala kar seveda popestri branje tovrstnih blogov. Če pa se po njegovi pobudi odločite za pot pa je še bolj zadovoljen.

Vreme Slovenija