BB Izobraževanje odraslih

Na spletni strani https://bb.si/ si lahko ogledate ponudbo različnih izobraževanj in usposabljanj.  Med drugimi ponujajo izobraževanje odraslih. Izbirate lahko med visoko šolo, višjo šolo ali srednjo šolo. Seveda odločitev za izobraževanje ni enostavna, posebej ko se gre za izobraževanje odraslih, ki več let niso prestopili praga šole. Kar se tiče visoke šole na zgoraj omenjeni spletni strani ponujajo program varstvo okolja, kjer vam omogočijo poglobitev znanja o varstvu okolja. Predmetnik je sestavljen tako, da vam omogoča pridobivanje tako naravoslovnih kot tudi družboslovnih predmetov, zaposljivost je tako mogoča praktično povsod. Več o programu si lahko preberete na spletni strani.

izobraževanje odraslih

Na višji šoli za izobraževanje odraslih pa vam ponujajo sledeče programe: inženir logistike, inženir strojništva, ekonomist, inženir elektroenergetike in pa poslovni sekretar. Programi so predvsem primerni za izobraževanje odraslih, ki so zaposleni, saj vam vseskozi stojijo ob strani in vam pomagajo. Urnik dobite za celo leto vnaprej, prav tako je urejeno sms obveščanje o ocenah ter spremembah urnikov. Šolnina na letnik znaša 1650€.

Če čutite,da bi radi v življenju dosegli več in si želite višje izobrazbe imajo tudi ponudbo programov za srednjo šolo za odrasle. Nudijo vam nadaljevanja izobraževanje odraslih ali pa možnost za pridobitev novih znanj iz za vas novih poklicev. Nikoli ni prepozno zato se priključite skupini enako mislečih sošolcev pri naslednjih programih: ekonomski tehnik in logistični tehnik. Šolnina na letnik za oba programa znaša 850€, ob prijavi na poklicno maturo pa morate dodatno plačati tudi to storitev in sicer 190€. V šolnino imate vključeno izvajanje izobraževalnega programa, študijsko gradivo B&B šole, 3x opravljanje izpita, vpisne stroške, sodelovanje v e-učilnici ter članarino za knjižnico B&B.

Poleg vseh naštetih programov vam ponujajo tudi različna usposabljanja kot so: KODA 95(temeljna kvalifikacija za voznike v cestnem prometu) , ADR , vzdrževalec cest. Prav tako organizirajo treninge varne vožnje imajo pa tudi svojo avtošolo, kjer lahko naredite vozniški izpit.

Vreme Slovenija